Zomer

 

Dank jullie wel
Gisteren waren wij bij Lien's vader, een kranige oude bok van 92, en spraken nog eens over de afgelopen periode. Wij vertelden Jan, want zo heet hij, over alle mailtjes en foto's die wij van jullie hebben ontvangen; lieve berichten en mooie beelden van hoe jullie thuis uiteten gingen, iedereen mooi aangekleed, tafel prachtig gedekt met prachtig linnen en servies. En over hoe er voor elkaar werd gezorgd;  vaak werden er voor meerdere adressen tegelijkertijd tasjes opgehaald, voor mensen die het huis niet uit konden of als verrassing voor vrienden of buren.  Jan smult van dit soort verhalen. En het gaf ons veel energie, allereerst jullie bestellingen en als kers op de taart die berichtjes. Dank jullie wel.

Nieuw menu & Vakantie
Vanaf vandaag koken en bakken wij een nieuw menu met allerlei gerechtjes waar wij blij van worden en waar wij zelf van smullen. Wij hopen dat jullie er net zo van zullen genieten. Je kunt nu zelf kiezen of je een dessert wenst en welk of super heerlijke kaas van Kef of beide. Je kunt het menu eten in Betty's of het bestellen voor thuis.
Wij koken en bakken dit menu tot en met 31 juli en zijn daarna met vakantie. Betty's is weer open vanaf 19 augustus.

Wachtlijst
Het gebeurt weleens dat een reservering om de een of andere reden niet door kan gaan. Als je het fijn vindt om op de hoogte gebracht te worden als er een tafel vrij komt, stuur ons dan een mailtje dan zetten wij je graag op de wachtlijst. Als er last minute of ruimer van te voren een tafel vrij komt, sturen wij hierover een bericht aan een ieder die op de wachtlijst staat. 

Wij wensen een ieder die dit bericht leest een hele ontspannen zomer toe.

Hartelijke groet,

Gido en Lien van Betty's