Een samengesteld kruid vervaardigd door Oliver Roellinger
voormalig 3***lMichelin sterren chef uit Bretagne, voor groenten.
Heerlijk voor groenten in alle mogelijik bedenkbare bewerkingen.
€ 9.75
Deze chili is duizenden jaar oud en wordt geteeld door een zeer
bedreven chiliman in de rainforrest , 4 dagen rijden van Mexico
city, geen pesticides, geen troep gewoon puur kwaliteit. Geweldig
voor soepen, sauzen, dressing, pasta en rijstgerechten.
€ 7.45
ALLE DRUIVENPITOLIE IS OP - BINNENKORT KOMT ER
NIEUWE BINNEN
In een molen in de Bourgogne geperste druivenpitten, geweldig
om groente in te roosteren, gebruiken voor dressing en om gewoon
groente te bakken in een steelpanntje. druivenpit olie is smakeloos
en reukloos waardoor smaak van groente nog lekkerder wordt.
€ 11.45
Vadouvan van Oliver Vroellinger,dit is een bizar lekker kruid.
Er zit onder andere fenegriek, mosterdzaad, knoflook en olijfolie in.
Geweldig om je rijst, pasta, couscous te parfumeren. Ook
waanzinnig met geitenkaas en pate gemaakt van champignon.
€ 9.75
komijn: 1 van de kruiden die wij in Betty's keuken gebruiken,
ongelooflijk mooi van kwaliteit.
€ 4.25
Lange peper: geweldig voor geroosterde groenten, soepen, tappenade's en pesto.
€ 5.10
Himalaya salto: zout met echte smaak en veel mineralen en minder zout, Top.
€ 3.95
Kurkuma: Absolute top, voor deze kurkuma hebben wij geen woorden voor zo goed.
€ 3.95
Kruidnagel gemalen: Ouderwets?? gewoon geweldig in curry's, stoof gerechten, soepen en sauzen en natuurlijk met appels en peren.
€ 5.25