In 1988 begon ik (Gido) Betty's. Mijn moeder Rivka bakte destijds de taarten en zelf bereidde ik de hartige gerechten. Rivka heeft de garde inmiddels over gedragen aan Lien, die nu naar hartelust allerlei taarten en andere baksels in elkaar klatscht. Met heel veel plezier koken en bakken Lien en ik volledig vegetarisch, dat wil zeggen zonder vlees, vis en eieren. En voor wie dit wenst koken en bakken wij graag glutenvrij en/of veganistisch. We vinden het fijn als je ons deze wens van te voren kenbaar maakt, we zorgen er dan graag voor dat je een heerlijke avond hebt.

HEB JE INTOLERANTIES EN/OF ALLERGIEËN, LAAT HET ONS DAN ALSJEBLIEFT WETEN

Het driegangen verrassingsmenu veranderen wij zeer regelmatig. Gewoon omdat wij er van genieten super verse ingrediënten -vol smaak, geur en karakter- te gebruiken en omdat we graag recepten en ideeën, die we tijdens ontmoetingen of reizen hebben opgedaan, bereiden. Voor wat betreft het voor- en hoofdgerecht -bestaande uit allemaal kleine gerechtjes- is er geen keuze, wat misschien wel prettig is; we maken tenslotte de hele dag door keuzes. Bij het dessert is de situatie omgedraaid; dan laten we je een keuze maken uit de taarten die wij gebakken hebben.

Door de jaren heen hebben Lien en ik aardig wat gereisd, markten bezocht en mensen gesproken die het een of ander verbouwen, samenstellen of kokkerellen en veel kennis en kunde hebben over gewassen, gerechten, recepten, noem het maar op. We kunnen met gemak pagina's vol schrijven over de heerlijke producten die wij van dit soort bijzondere mensen in Betty's gebruiken. De perensap zoals we die vroeger kenden van Michel en Thérèse Beucher, de beste boter namelijk van Bordier, de wilde olijfolie en olijven uit Lachanada, de aller geurigste kruiden en specerijen van Roellinger, de vin naturel van onze Franse wijnboeren.... De smaken van al deze heerlijkheden kun je alleen niet proeven door aan je computerscherm te snuffelen of likken dus laten wij ze je heel graag ruiken en proeven wanneer je in Betty's komt eten.

Driegangen menu per persoon  €45.00
taart voor mee naar huis p.punt €4.50
Huiswijn Vin Naturel glas vanaf €7.45
Wijn per fles Vin Naturel vanaf €34,95
Mineraalwater per fles/karaf water   €6.75/3.95
Vruchtensap/fris per glas vanaf €6,25
Digestief vanaf €9,25
Koffie vanaf €3,95
Thee van Maitre Cheng Paris vanaf €4,50
Wijn arrangement vanaf €21,75